Jak grilovat hovězí steak ?

Jak grilovat hovězí steak ?

Jak grilovat hovězí steak ?

2Komentáře

  • Avatar
    Honza
    Jul 26, 2017

    V Albertu mi řezník poradil koupit hovězí roštěnec, říkal prý že to je jediné maso které se dá grilovat přímo. Mám Weber Spirit E330 - plynový gril. Ptal jsem se jak dlouho to mám na grilu nechat, on mi i nařezal rovnou dva plátky, abych to nemusel krájet doma. Řekl že ideál je cca grilovat každou stranu 4 minuty po tom co je gril rozpálený. Vyzkoušel jsem, funguje to skvěle, po ugrilování roštěnce jsem to celé pořádně osolil, opepřil a nechal odležet v zálivu olivového oleje. Bylo to super!

  • Avatar
    Meatloaf
    Aug 2, 2017

    Jojo, u vysušenějších typů mas stačí tři a tři minuty, neztratí to potom tolik šťavnatosti, ale znáte to, všichni máme dvě+ ruce a dvě nohy, ale chutě každý jiný...Osobně doporučuji grilovat velký nebo malý ořech, chutná to lehce po kouři a určitě lépe než nějaký obyč roštěnec, panebože

Odpovědět

Všechny pole jsou ppovinné

Jméno
E-mail: (Nepublikováno)
Komentář: